10x fysikkemi med SP - afsluttet

onsdag den 29. januar 2020

Madkemi 9: Er der protein i spegepølse og havregryn?


Vi undersøger om der er protein i fødevarer.
Lav en opløsning ved at koge spegepølse i dem. vand i 3-4 min.
3 ml opløsning + 3 ml NaOH + 3 dråber Cu SO4. I et reagensglas.

Sæt blandingen i varmt vandbad og se om der er farveskift til lilla.






Indsendt af SP kl. 11.28
Send med mailBlog om dette!Del på XDel via FacebookDel på Pinterest
Nyere opslag Ældre opslag Start

Blog-arkiv

  • ▼  2020 (21)
    • ►  maj (2)
    • ►  april (1)
    • ►  marts (7)
    • ►  februar (2)
    • ▼  januar (9)
      • Madkemi 9: Er der protein i spegepølse og havregryn?
      • Madkemi 8: Hive fedt ud af spegepølse
      • Madkemi 7: Tilsætningsstoffer
      • Madkemi 6: Protein i æg
      • Madkemi 5: Kan vi knække di-sakkaride med syre?
      • Madkemi 4: Undersøg sukkerarter mono- og di-sakkar...
      • Madkemi 3: Sugar vs Fat
      • Madkemi 2: Om energiindhold i mælk
      • Madkemi 1: intro, opgaver og tv-udsendelse om mælk
  • ►  2019 (17)
    • ►  december (4)
    • ►  november (13)
Simple tema. Leveret af Blogger.